Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush

€5,95
2 Auf Lager
Verfügbar im Shop: Verfügbarkeit prüfen

Verfügbar im Shop

Schließen
Wil je na een rondje op je racefiets of mountainbike je ketting en aandrijving goed onderhouden? Of wordt een onderhoudsbeurt nodig tijd? Dan helpt U-Sport je hierbij met de Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush.
Lieferzeit: 1-2 dagen

Zit er vuil, stof of modder op je ketting, tandwielen, in de cassette, derailleur of de tussen kettingbladen van je fiets? De Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush helpen jou om deze onderdelen te reinigen. Gebruik het setje na het schoonmaken van je gehele fiets met de Bike Foam Cleaner en het reinigen en ontvetten van de ketting en aandrijvingsonderdelen met de Chain Cleaner van U-Sport. De Cassette Claw met buigzame gekartelde schraper is speciaal ontwikkeld om modder en vuil in de cassette en tussen kettingbladen los te weken. Met de Detail Drive Chain Brush, ontwikkeld met stevige duurzame nylonharen, borstel je eenvoudig vuil, stof of modder van de ketting, tandwielen, derailleur, cranks en remblokken. Spoel voor een uitstekend schoon resultaat de onderdelen na om het vuil en modder te verwijderen en droog af met een doek.

Voordelen Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush

  • Cassette Claw met gekartelde haak voor het reinigen van de cassette en losweken van vastgekoekte of opgedroogde modder tussen kettingbladen.
  • Detail Drive Chain Brush met stevige duurzame nylonharen voor het borstelen van de ketting, tandwielen, cassette, derailleur en remblokken.
  • Ideaal voor moeilijk bereikbare aandrijvingsonderdelen.
  • Gebruik in combinatie met de Chain Cleaner en Ceramic Chain Lubricator voor het beste onderhoud van je ketting en aandrijvingsonderdelen.
  • Geschikt voor racefietsen, mountainbikes, cross-fietsen en andere (sportieve) fietsen!
  • Beide borstels zijn gemaakt van duurzaam kunststof materiaal.
0 bewerten

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen